Парти агенция “Слон-Балон” създава и организира незабравими и уникални събития,

които  радват и впечатляват нашите клиенти и техните гости. Ние се стремим да предложим иновативни и креативни решения за всяко събитие, независимо дали става въпрос за рожден ден, сватба, фирмено парти, или друг повод за празненство.

Ние вярваме, че внимателното планиране, детайлите и вниманието към клиента са от съществено значение, за да постигнем най-добрите резултати.

Мисията ни е  е да направим всеки момент специален и да дадем на клиентите си повод да усетят радостта и вълнението на техните събития, без стрес и грижи.

Нашата история е свидетелство за нашата отдаденост на разпространението на радост. Преди десетилетие предприехме това вълшебно пътешествие и от тогава преживяваме

огромен растеж. Това, което започна като малка фирма , се превърна в процъфтяващ бизнес, който сега работи в три различни града. С три физически магазина, работещи едновременно, ние разширихме обхвата си, за да донесем щастие на още повече семейства. През последните 12 години имахме честта да правим децата щастливи, парти след парти.

Когато работата е удоволствие, всеки ден е празник !

КАК?..

Провеждаме различни детски празненства, изпълнени с много емоция ,танци, тематични игри и забавления, песни, музикално озвучаване с микрофони, балони, рисунки по лицето и изненади за децата!!! Изработваме цялостна декорация и украса за вашето тържество!

КЪДЕ?..

Вие избирате мястото… в заведенение, детската градина, в парка , в училище, в офиса, у дома и др.

КАКВО?..

Детски рожден ден, Имен ден, Детско парти, Тиинейджърско парти, Тематично парти, Кръщенка,сватба … с аниматори преобразени в любим герой .[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Нашите Аниматори

Гери В.
Гери В.
Аниматор Пловдив
Гери Г.
Гери Г.
Аниматор Пловдив
Борето
Борето
Аниматор Пловдив
Дари
Дари
Аниматор Пловдив

тесат тест тест тест тест т…